Mount & Blade: Warband Full İndir[530 Mb]

Etiketler :
Mount & Blade oyunu daha önceden bir çok kez paylaşılmıştı. Ama crack paylaşımında elinde oyun olmayan kullanıcılar vardı. Bu yüzden oyunu buradan indirip verdiğim crackle kurulum yapabilirsiniz.
Mount & Blade: Warband, Türk yapımı aksiyon, strateji ve savaş oyunudur. Oyunda yanınıza aldığınız askerleriniz ile lordlara ve krallıklara saldırı düzenleyip ele geçirebilirsiniz. Pazarlardan daha iyi silah, zırh, at alarak düşmanlarınızı daha hızlı öldürebilirsiniz. Son derece eğlenceli bir oyun. Gerçekçi savaş deneyimi için birebir. Çünkü karakterlerin hareketleri özel cihazlarla ve gerçek insanlarla oyuna aktarılmış. Oyunda güçlenerek sancak alabilirsiniz. Yolunuza çıkan çapulcuları yenerek bölgede güvenliği sağlayabilirsiniz. Hanlarda kalarak, kamp kurarak hızlıca vakit geçirebilirsiniz. Kitap okuyarak zekanızı geliştirip, diğer yeteneklerinizi açabilirsiniz. Her asker öldürdüğünüzde veya silah kullandığınızda kabiliyetleriniz gelişecektir. Böylece rakipler size daha az zarar verecektir.

Yanınızdaki askerleri iyi yönlendirmek oldukça önemli. Onlara çeşitli emirler vererek savaşları daha hızlı kazanabilirsiniz.

Lordların size verdiği görevler ile onların saygınlığını kazanabilirsiniz. Yeterince saygınlığa ulaşırsanız savaşlarda size yardım edebilir. Ama bu sadece görevler ile olmuyor. Bazı lordların kale ve şehirleri kuşatılıyor. Yardım edip saygınlığınızı artırabilirsiniz. İndirme linkinin altından hemen oyun içi ekran görüntülerine ulaşabilirsiniz. Kuruluma ise en alttan ulaşabilirsiniz.

İndir

Ekran Görüntüleri

Mount & Blade: Warband Full İndir[530 Mb]Mount & Blade: Warband Full İndir[530 Mb]Mount & Blade: Warband Full İndir[530 Mb]Mount & Blade: Warband Full İndir[530 Mb]

Kurulum

  • İndirdiğiniz RAR dosyasının içindeki "Setup.exe" dosyasını çalıştırın.
  • "Next >" butonuna basın.
  • "Install" butonuna basın ve kurulumu başlatın.
  • Kurulum bittikten sonra crack işlemini yapın.

0 yorum: